Reviews

Jasper
30 May 2023

Tijdens het herstel van mijn burn-out ben ik terecht gekomen bij de praktijk van Maaike. Door onze gesprekken, het contact maken met mijn lijf en ervaringsoefeningen wist Maaike al vrij snel waar mijn uitdagingen zaten. Maaike reikt een aantal tools aan en gebruikt daarbij voorbeelden uit het dagelijks leven. Uiteindelijk heb ik in een aantal sessies geleerd om mezelf voorop te stellen en durf ik meer mijn grenzen aan te geven. Ik voel me nu zelfverzekerder en de handvatten die ik heb gekregen pas ik nog vaak toe. Maaike is eerlijk, toegankelijk en werkt op een zeer prettige manier. Een haptotherapeut als Maaike gun ik iedereen, in welke situatie dan ook!

Willem – 37 jaar
6 February 2022

Mijn bezoeken aan Maaike waren precies wat ik nodig had. Ik heb een lastige tijd gehad voor ik bij haar kwam en had niet het gevoel dat ik met mezelf in contact stond. Maaike vertelt je niet wat je moet doen, maar geeft je de tools om daar zelf achter te komen. En om daar vervolgens mee om te gaan. Ik kan inmiddels zeggen dat ik de persoon ben die ik altijd al wilde zijn. Ik ben gelukkiger dan ik ooit geweest ben, omdat ik eindelijk echt in contact met mezelf sta. Maaike heeft me daar waanzinnig mee geholpen.

Romy (23 jaar)
23 July 2020

Toen ik twee jaar geleden voor het eerst bij Maaike langskwam, zat ik vrijwel continu in mijn hoofd en was ik niet in contact met mijn lichaam. Maaike leerde mij door vele oefeningen en gesprekken meer naar binnen te durven kijken en zodoende te leren voelen. Tijdens de gesprekken gaf Maaike mij adviezen en bood mij andere perspectieven aan, op een bijna moederlijke manier. Zo gebruikte zij bijvoorbeeld regelmatig voorbeelden van situaties uit haar eigen leven. Hierdoor was zij heel toegankelijk en wist ze een veilige omgeving te creƫren om aan mijn doelen te werken. Inmiddels heb ik veel geleerd over mijn gevoelens en heb ik vooral meer bewustzijn ontwikkeld over mijn gevoelsleven. Daarnaast ben ik meer open-minded geworden en heb ik mij meer los weten te maken van starre denkwijzen die ik voorheen had. Daar ben ik Maaike erg dankbaar voor.

Claire
19 November 2017

Mijn bezoeken aan Maaike hebben me veel inzichten gegeven. Het was niet altijd even makkelijk, maar ik ben er enorm door gegroeid. Heel veel dank hiervoor.

Adinda
27 July 2016

Maaike van Leur is de enige therapeut die mij heeft weten te helpen. Ze is direct, fel, eerlijk maar alles in verbinding en met veel warmte. Ze leert me nog steeds elke sessie zo veel over mij en over eigenwaarde en zelfvertrouwen.
Haar ‘gevoel’therapie is ook zeker een eyeopener geweest, waar mijn lichaam en geest eerst redelijk ver van elkaar verwijderd waren zijn ze nu meer een eenheid. Het is een geschenk om momenten te kunnen voelen en met de slechte om te kunnen gaan. Ik leef meer in verbinding met mezelf maar vooral ook met anderen.
Maaike is een geweldige haptotherapeut en inspireert mij elke keer weer om goed voor mezelf te zorgen en tegelijkertijd het beste in mijzelf te ontdekken.