Claire

Mijn bezoeken aan Maaike hebben me veel inzichten gegeven. Het was niet altijd even makkelijk, maar ik ben er enorm door gegroeid. Heel veel dank hiervoor.

Maaike van Leur is de enige therapeut die mij heeft weten te helpen. Ze is direct, fel, eerlijk maar alles in verbinding en met veel warmte. Ze leert me nog steeds elke sessie zo veel over mij en over eigenwaarde en zelfvertrouwen.
Haar ‘gevoel’therapie is ook zeker een eyeopener geweest, waar mijn lichaam en geest eerst redelijk ver van elkaar verwijderd waren zijn ze nu meer een eenheid. Het is een geschenk om momenten te kunnen voelen en met de slechte om te kunnen gaan. Ik leef meer in verbinding met mezelf maar vooral ook met anderen.
Maaike is een geweldige haptotherapeut en inspireert mij elke keer weer om goed voor mezelf te zorgen en tegelijkertijd het beste in mijzelf te ontdekken.

Voordat ik bij maaike kwam wist ik niet waar ik en mijn lichaam toe in staat waren.

Bij mij hebben de behandelingen bijgedragen aan meer zelfvertrouwen, minder zelfmedelijden en heb ik me beseft dat ik meer (aan)kan dan ik wist.

Een oefening die mij bij is gebleven is tijdens het tweede gesprek. Hierbij moest ik eerst met open ogen op een evenwichtsbal gaan staan. Mijn eerste reactie was, “ojee”. En vervolgens ging ik er snel opstaan.

Waarop maaike vroeg, waarom ga je er zo snel opstaan als je verstand “ojee” zegt. Dit bleek bij mij een gewoonte te zijn, als ik iets eng vond en iets moest doen, wilde ik het zo snel mogelijk achter de rug hebben. Hierdoor kreeg mijn gevoel geen aandacht. De eerste keer ging dan ook falikant mis. Vervolgens moest ik met m’n ogen dicht erop gaan staan, dit ging top.

Hierdoor besefte ik dat mijn lichaam zichzelf kon redden zonder dat ik daar teveel aan hoef te doen.

Verder was het voor mij belangrijk dat maaike recht door mij heen keek en doorvroeg op het moment dat ik dichtsloeg.

Door de behandelingen en het inzicht sta ik veel sterker in mijn schoenen en zou het zo weer doen, als dit nodig zou zijn.

Veel succes met de eventuele behandelingen.

Bezoeken aan Maaike gaven mij altijd weer nieuwe inzichten. Zij leerde mij me bewust te worden van mijn grenzen en duidelijk te zijn in mijn communicatie. Ik heb geleerd me aan te passen aan mijn omgeving, zodat uiteindelijk de omgeving zich aanpast aan mij. Daardoor kan ik de rol innemen, die bij me hoort en die anderen van mij willen.

Ik zat er behoorlijk doorheen toen ik begon maar voel me nu weer sterker en in staat de juiste keuzes te maken. En dat is mooi!

Ieder bezoekje aan jou geeft nieuwe inzichten, nieuwe kansen: een opgeruimd gevoel. Maaike, dank je wel.

Mooie website, Maaike. En bedankt voor je hulp!

Maaike heeft mij geleerd om bewust met mijn lichaam om te gaan, door middel van gesprekken, oefeningen en aanraken. Hierdoor is mijn zelfvertrouwen en gevoel gegroeid!
Veel dank Maaike!