Relatiebegeleiding

Autonomie in verbinding met de ander

Als je trouw blijft aan jezelf, groeit je zelfvertrouwen. Door dat zelfvertrouwen kun je je ook toevertrouwen aan een ander. Dit is een belangrijk gegeven binnen een (liefdes)relatie. Je kunt ook zeggen “op eigen benen staan, in relatie met je partner” Deze vorm van autonomie streven we na in de haptonomische relatiebegeleiding; in contact zijn met jezelf en van daaruit verbinding maken met de ander. Door middel van ervaringsoefeningen ontdekken jullie de patronen die in jullie relatie een grote en soms verstorende rol spelen. Het ‘aan den lijve ondervinden’ geeft inzichten en mogelijkheid tot ontwikkeling en verandering.

Soms is het al duidelijk dat jullie de relatie gaan verbreken en kan de begeleiding helpen om dat zo respectvol mogelijk te laten gebeuren. Zowel voor het gezin, als het verleden, als de toekomst.

De kosten zijn € 85,- per sessie. Sommige zorgverzekeraars vergoeden haptotherapie of een deel ervan in de aanvullende verzekering.

Ik ben lid van de vereniging voor haptotherapeuten, de VVH. Op deze site www.haptotherapeuten-vvh.nl vindt u een vergoedingenlijst.

Aanmelden

Je naam

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

Postadres

Postcode

Woonplaats

Vragen/opmerkingen: